Producten schoonheidssalon

Over Olaplex

Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische behandelingen, zoals het kleuren en permanenten van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Andere boosdoeners die beschadigd haar kunnen veroorzaken zijn het gebruik van hete stijltangen, krultangen, óf overmatige blootstelling aan uv-straling door de zon en invloeden van chloor-en zoutwater. Pluizig, dof, glansloos en droog haar zijn hiervan het gevolg. Kies er daarom voor om je haar te schermen met Olaplex!

Nieuwste technologie

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat kleur nog langer in je haar blijft zitten. Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen, geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype.

Wil jij dit wondermiddel ook eens ervaren? Bekijk hieronder de prijzen voor de schoonheidssalon.

Over Absolution

Met trots mogen wij zeggen dat wij met het mooie merk Absolution werken. Absolution is zo puur als de natuur zelf, Absolution is een 99% natuurlijke biologische gecertificeerde huidverzorgingslijn. Het bevat een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologische gecertificeerd, die persoonlijk zijn af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van jouw huid. Met de Absolution behandelingen spelen we hierop in en geven we een behandeling op maat.

blank
blank

Hoogwaardige, natuurlijke & biologische huidverzorging

De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, synthetische kleurstoffen en parfum. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met
plantaardige inkt. Absolution is een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.

Door de zeer effectieve natuurlijke ingrediënten zorgen de behandelingen voor een direct zichtbaar stralend resultaat. Met de Absolution gezichtsbehandelingen helpen wij jouw huid verzorgen, verbeteren en te ontspannen. Wij nemen jouw graag mee met de fijne geuren en texturen van Absolution en laten jouw optimaal genieten met de juiste producten.